We hebben 11 sales vestigingen. Deze zitten verspreid over het hele land. Op zo’n vestiging sta je direct in contact met de klant. Hier gebeurd het! Krijg jij energie van deze dynamische omgeving? En wil je onze klanten voorzien van het juiste advies omtrent onze producten en services? Een functie als medewerker inside sales of accountmanager is dan passend!


Onze solutions frontoffice zijn ondersteunend aan de sales vestigingen. Met hun services denken ze mee met de vestigingen en de klant. Daarnaast hebben we ook back office solutions zoals Finance en HR. Ben jij klant- en resultaatgericht? En draag je graag bij aan het grote doel van de organisatie? Binnen ons hoofdkantoor zijn er voldoende mogelijkheden!
Vanuit ons centrale distributiecentrum in Raamsdonksveer leveren wij alle producten aan onze klanten en hubs in het land. Maar liefst 10.000 vierkante meters ruimte om dit samen met het logistieke team voor elkaar te boksen. Hou jij van hard werken? Zie je het als een uitdaging om met dit team voor een tijdige en juiste  bevoorrading te zorgen van onze vrachtwagens? Dan is een baan in ons centrale distributiecentrum iets voor jou!


Zit er geen vacature tussen die aansluit op jouw kwaliteiten? Stuur ons een open sollicitatie met daarin je motivatie.

Wat doet itsme

Anderen laten slagen; Making you succeed! We zijn een internationale bedrijvengroep van vijf organisaties. Samen goed voor jaren aan ervaring, waarmee we onze klanten in de industrie technisch ondersteunen. We helpen eindgebruikers, machine- en modulebouwers en technisch installateurs vooruit met een breed aanbod aan elektrotechnische en mechanische producten en oplossingen. Meer lezen over itsme?