Sollicitant Self Service


Staat er een vacature bij die jou aanspreekt? Dan komen wij graag met je in contact! Ons sollicitatieproces is grotendeels geautomatiseerd, zodat je op een makkelijke manier kunt solliciteren.
Via "mijn sollicitatiedossier" vind je alle informatie en communicatie rondom jouw sollicitatie. Overzichtelijk en je weet altijd waar je aan toe bent.

Op deze pagina nemen we je graag mee in de stappen die je doorloopt. Klik op de knop 'solliciteren' bij de functie


Vul al je gegevens in op het formulier, voeg je CV en motivatie toe als bijlage. De sollicitatie wordt in behandeling genomen zodra je op de knop aanmaken klikt. 

Kies 'Aanmaken' en verzend jouw sollicitatie

Je krijgt een e-mail met daarin toegang tot ons sollicitatieportaal op deze website. Hier vind je alle informatie terug over jouw sollicitatie en de vervolgstappen. Elke keer als er een bericht van ons voor je klaar staat, ontvang je een e-mail met daarin een link naar het betreffende bericht.

 

Wat zijn de volgende stappen?

 

Heeft je cv en motivatie onze interesse gewekt? Dan vindt er een eerste kennismaking plaats. Vaak is dit met een direct leidinggevende en HR. Wordt het eerste gesprek vanuit beiden kanten positief ervaren dan vindt er een tweede gesprek plaats met andere gesprekspartners waar er een vervolg wordt gegeven aan het eerste gesprek.

Iedereen nog steeds enthousiast? Dan neem je een online assessment af waarbij we inzoomen op persoonlijke eigenschappen en communicatiestijlen. De procedure wordt afgesloten met een arbeidsvoorwaardenvoorstel en/of -gesprek.

Contact

Mocht je in de tussentijds vragen hebben, neem dan rechtstreeks contact op via hr@itsme.eu.