Sollicitant Self Service


Staat er een vacature bij die jou aanspreekt? Dan komen wij graag met je in contact! Ons sollicitatieproces is grotendeels geautomatiseerd, zodat je op een makkelijke manier kunt solliciteren. Via 'mijn sollicitatiedossier' vind je alle informatie en communicatie rondom jouw sollicitatie. Overzichtelijk en je weet altijd waar je aan toe bent.

Op deze pagina nemen we je graag mee in de stappen die je doorloopt. 
 

Sollicitatieproces

 

Stap 1

Klik op de knop 'solliciteren' bij de functie.


 

Stap 2

Vul al je gegevens in op het formulier, voeg je cv en motivatie toe als bijlage. De sollicitatie wordt in behandeling genomen zodra je op de knop 'aanmaken' klikt. 


 

Stap 3

Kies 'aanmaken' en verzend jouw sollicitatie.


 

Stap 4

Je krijgt een e-mail met daarin toegang tot ons sollicitatieportaal op deze website. Hier vind je alle informatie terug over jouw sollicitatie en de vervolgstappen. Elke keer als er een bericht van ons voor je klaar staat, ontvang je een e-mail met daarin een link naar het betreffende bericht.


 

Stap 5

Heeft jouw cv en motivatie onze interesse gewekt? Dan vindt er een eerste kennismaking plaats. Vaak is dit met een direct leidinggevende en HR. Wordt het eerste gesprek vanuit beide kanten positief ervaren dan vindt er een tweede gesprek plaats met andere gesprekspartners waar er een vervolg wordt gegeven aan het eerste gesprek.


 

Stap 6

Iedereen nog steeds enthousiast? Dan neem je een online assessment af waarbij we inzoomen op jouw persoonlijke eigenschappen en communicatiestijl. De procedure wordt afgesloten met een arbeidsvoorwaardenvoorstel en/of -gesprek.


Contact

Mocht je tussentijds vragen hebben, neem dan rechtstreeks contact op via hr@itsme.eu.


itsme - Hoofdkantoor
Steurweg 2 - 4941 VR Raamsdonksveer
Postbus 128 - 4940 AC Raamsdonksveer
Telefoon: +31 162 - 484 200
E-mail hoofdkantoor: info@itsme.eu