(Afstudeer-) Stage
Ben je op zoek naar een stage of een afstudeerplek? Binnen itsme hebben we verschillende mogelijkheden voor zowel mbo- als hbo-studenten. 

Leerbanen (BBL)
Wil je graag werken en leren tegelijk? Dit is bij ons mogelijk in ons Centraal Distributiecentrum in Raamsdonksveer.

Traineeship
itsme kent een management traineeship voor net afgestudeerde hbo- of wo-studenten. In dit twee jaar durende traineeship maak je kennis met de gehele distributeurswereld. Dit ga je doen door in het eerste jaar de belangrijkste pijlers van onze organisatie namelijk kwaliteit, processen en systemen, inkoop, sales en finance te leren kennen. Het traineeship sluit je af door in het tweede jaar met een eigen project aan de slag te gaan.

Ben jij op zoek naar een stage, leerbaan of ben je recentelijk afgestudeerd en op zoek naar een leerzaam management traineeship binnen een internationaal familiebedrijf? Bekijk dan onze vacatures of stuur een open sollicitatie.

Erkend leerbedrijf
De Wet educatie en beroepsonderwijs verplicht mbo-studenten het praktijkgedeelte van hun opleiding te volgen bij een erkend leerbedrijf. Ook wel de beroepspraktijkvorming (bpv) genoemd. itsme is een erkend leerbedrijf voor een bepaald aantal mbo studies. Wij hechten als organisatie waarde aan het bijdragen van de ontwikkeling van studenten, onze toekomstige medewerkers.

itsme biedt studenten daarom een goede, veilige werkplek en een bekwame praktijkbegeleider. Daarnaast maken wij uiteraard tijd, ruimte en middelen vrij om de beroepspraktijkvorming zo succesvol mogelijk te maken.

Op de website van het SBB kun je vinden voor welke opleidingen wij reeds erkend leerbedrijf zijn. Staat jouw opleiding er niet tussen? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden! 


itsme - Hoofdkantoor
Steurweg 2 - 4941 VR Raamsdonksveer
Postbus 128 - 4940 AC Raamsdonksveer
Telefoon: +31 162 - 484 200
E-mail hoofdkantoor: info@itsme.eu