Mijn eerste drie maanden bij itsme heb ik via een uitzendbureau gewerkt. Je begint bij een nieuw bedrijf toch wat onzeker, maar binnen die 3 maanden kreeg ik al snel het vertrouwen vanuit mijn leidinggevenden en daardoor  ook meer verantwoordelijkheden in mijn werkzaamheden. Ik merkte dat er geen onderscheid gemaakt wordt tussen uitzendkrachten en vaste medewerkers. Wat erg fijn is!

Toen ik hoorde dat ik in dienst kon treden bij itsme, was ik dan ook erg blij. 

Op dit moment werk ik op een afdeling waar ik fysiek bezig kan zijn en genoeg afwisseling heb in mijn werk. itsme is sociaal voor de medewerkers doordat er begrip is voor jouw persoonlijke situatie en er ook aandacht is voor een stukje gezelligheid door het organiseren van bijvoorbeeld een personeelsuitje. Dit zie je lang niet overal.

Andy Valk
Al sinds 2000 ben ik werkzaam bij itsme, voorheen Ehrbecker Schiefelbusch. De toenmalige manager heeft mij via een bekende benaderd en hoewel ik een andere achtergrond had ben ik gestart als productspecialist. Ik heb het vak mogen leren binnen deze organisatie. In mijn huidige rol als teamleader streef ik ernaar om de medewerkers binnen mijn team de kans te bieden zich  te ontwikkelen in hun functie. 

Het fijne binnen deze organisatie en met name binnen mijn afdeling is dat de kaders heel ruim zijn. Onze medewerkers hebben veel vrijheid en wij willen hen daarmee  ook motiveren om proactief te zijn in hun werk en te verdiepen in de allernieuwste technieken. Voor mij persoonlijk is dit een fijne dynamiek om in te werken en tevens vind ik de informele cultuur erg prettig.

Onze functies zijn niet standaard waardoor het een uitdaging blijft om de juiste mensen te vinden. Naast een club met ervaren medewerkers zijn wij altijd op zoek naar vakidioten die van techniek houden. Wij staan zeker open voor mensen die vanuit een andere achtergrond komen maar de passie voor de techniek delen om ze verder intern op te leiden.

William van Heel 
In mijn rol als Warehousemanager probeer ik toegankelijk te zijn voor alle collega’s binnen de organisatie. Met een open instelling en een oprechte interesse in elkaar kun je veel meer bereiken en ook nog eens op een leuke manier.

Het meedenken met medewerkers wanneer ze in een lastige situatie zitten, kenmerkt ons en zit in onze familie cultuur.

Met een zoektocht naar nieuwe collega’s bouw ik aan een team met vertrouwen in elkaar. We moeten elkaar aanvullen met onze sterke punten.

Binnen onze logistieke omgeving kennen we genoeg uitdagingen. Geen dag is hetzelfde. Die dynamiek is wat voor mij het werk zo leuk maakt! Daarbij blijft het belangrijk om de samenwerking onderling op te blijven zoeken. De communicatie tussen afdelingen en vestigingen is hierbij heel belangrijk. Binnen onze eigen afdeling proberen we de medewerkers zo goed mogelijk te informeren door een “start van de dag” moment.


Naast mijn werk binnen de logistiek ben ik sinds 2018 actief als lid van de Ondernemingsraad. Ik vind het belangrijk dat de OR een goede afspiegeling is van alle disciplines en dat het ook daadwerkelijk een meerwaarde is voor de werknemer en werkgever. Ook in 2019 gaan we er samen voor om bepaalde doelen te bereiken!

René Naburgh

 Voor mijn studie Internationale Groothandel was op ik op zoek naar een stage. Mijn vader, die ook werkzaam is bij itsme, heeft mij in contact gebracht met de organisatie. Na mijn stage heb ik gesolliciteerd op de functie van Sales Assistent . Die mogelijkheid heb ik gekregen en ook met beide handen aangepakt.

Het leukste aan de rol van Sales Assistent vind ik het klantencontact. Ik hoop in de toekomst door te kunnen groeien naar de functie van Accountmanager. Toen ik hier kwam werken had ik nog geen technische kennis maar itsme biedt mij de kans om door middel van training en opleiding de benodigde kennis op te doen. Deze opleidingen geven mij vertrouwen en helpen mij om in de toekomst door te kunnen groeien.

Binnen de vestiging Hengelo hebben we een goede klik met elkaar. We helpen elkaar waar nodig en deze samenwerking vind ik heel belangrijk. Ik krijg kansen doordat mijn vestigingsmanager mij veel verantwoordelijkheid en vertrouwen geeft om proactief te zijn. Ik heb een ondersteunende rol, maar ik word bij zaken betrokken waardoor je samen resultaten behaald, dit geeft mij energie!

Wessel Horck 


itsme is een familiebedrijf. Een platte en informele organisatie waarbij iedereen toegankelijk is. 

Als onderdeel van de familie ben ik momenteel vanuit de directie verantwoordelijk voor Sales en Purchasing. Uiteraard was dit niet meteen mijn eerste functie binnen itsme. Ik ben gestart op de afdeling Quality Management waarna ik via de afdelingen ES Data en Key Accounts nog een paar jaar eindverantwoordelijk ben geweest voor onze vestiging in Duitsland. 

De wereld om ons heen verandert en we moeten zorgen dat we als bedrijf aan de wensen van de klanten kunnen blijven voldoen. Het algemene kennisniveau van de klant ligt hoger dan een paar jaar geleden waardoor het voor ons de uitdaging blijft om die meerwaarde te bieden in ons advies en onze dienstverlening. Er wordt verwacht dat we sneller en accurater kunnen inspringen op de vraag met onze kennis.

In alle veranderingen merken we dat de mens een belangrijke factor blijft. Aan ons dan ook de taak om de mensen fit te houden voor de toekomst en ze zowel intern als extern op te leiden en te trainen. Dit begint al bij de eerste werkdag van nieuwe collega’s. Voor hen hebben we een onboarding programma wat er voor zorgt dat ze in hun eerste maanden een goede basis meekrijgen en ze zich kunnen (blijven) ontwikkelen.

De organisatie biedt de medewerker kansen tot ontwikkeling  maar de medewerker moet deze kans ook zelf grijpen. We verwachten dat ze pro-actief zijn en zichzelf en ons continu blijven uitdagen!


Taco Leeflangitsme is mijn leerschool geweest. Ik heb hiervoor diverse functies bij verschillende bedrijven gehad, maar bij itsme heb ik mezelf kunnen ontwikkelen tot de persoon die ik nu ben. Dit komt mede doordat onze afdeling is veranderd van een ondersteunende naar een adviserende afdeling en de diverse opleidingen die ik heb kunnen volgen. De kansen die ik heb gekregen waardeer ik enorm.

Wat mooi is aan onze organisatie is de continue dynamiek die een familiebedrijf met zich meebrengt. Wanneer nodig kunnen beslissingen snel genomen worden. 

Uiteindelijk maken je directe collega’s het verschil en mede daardoor ga ik iedere dag met plezier naar mijn werk.

Agnes van Veen