Wat doet itsme
Anderen laten slagen; making you succeed! We zijn een internationale bedrijvengroep van drie organisaties. Samen goed voor jaren aan ervaring, waarmee we onze klanten in de industrie technisch ondersteunen. We helpen eindgebruikers, machine- en modulebouwers en technisch installateurs vooruit met een breed aanbod aan elektrotechnische en mechanische producten en oplossingen.

Wij helpen veelzijdig
Nu innovatie onze wereld met de dag verandert, zoeken onze opdrachtgevers naar nieuwe wegen. Sommigen vinden zichzelf opnieuw uit, anderen worden meer en meer specialist. Waar het op neerkomt, is dat elk bedrijf graag voorop blijft lopen en dus helpen wij onze klanten om succesvol te zijn en te blijven. Als distributeur ontlasten wij hen door te fungeren als totaalleverancier. Naast het leveren van de juiste producten binnen de juiste tijd, prijs en tegen een goede kwaliteit, ondersteunen wij onze klanten ook met vergaande technische kennis. Zo hebben wij consultants op het gebied van industrial automation, lighting en connected business die graag meedenken in de beste oplossing!
 
Alle ruimte voor jou
Tel dat alles bij elkaar op en je kunt gerust stellen dat itsme per unieke situatie specifieke oplossingen biedt. Gericht op het succes van onze klanten, die we helpen met overtuiging, ervaring en kwaliteit. We zijn inmiddels met zo’n 480 medewerkers, verspreid over Nederland, België en Spanje. Kom jij ons versterken, weet dan dat je terechtkomt bij een familiebedrijf met een cultuur waarin we samen voor het beste gaan. Met alle ruimte voor jouw talenten en alle ruimte om te werken aan het succes van onze klanten. Bouw je mee?


 

 


 

 


Cultuur itsme
Bij itsme schakelen we snel. Voor onze klanten, voor onszelf. We zoeken voortdurend naar nieuwe oplossingen om de markt optimaal te bedienen. We volgen ontwikkelingen op de voet en houden onze kennis op peil, zodat we snel zien waar en hoe we onze klanten zo goed mogelijk kunnen bedienen. Consultative selling is voor ons meer dan zomaar iets verkopen. In plaats daarvan voegen we waarde toe, tonen we ons klantgericht en proactief.

Samen voor het beste
Bovendien is het succes van onze klant iets wat we vooral sámen bereiken. Dit merk je al vanaf de eerste dag dat je bij ons aan de slag bent. We zijn een familiebedrijf, waar we informeel met elkaar omgaan. Mensen voelen zich hier thuis, veel van hen werken al jaren bij ons. Ze waarderen de vrijheid voor eigen initiatief – en laten dat ook zien. Samen gaan we voor hetzelfde resultaat. En dat werkt. Voor jou, je collega’s en onze klanten.

Prettig pragmatisch
Techniek zorgt voor kansen. Zeker nu, in een tijd waarin de impact van innovatie overal merkbaar is. Onze klanten beseffen dat. Ze ondernemen actie waarbij we merken dat het algemene kennisniveau van de klant hoger ligt dan voorheen. Hierdoor blijft het voor ons de uitdaging om sneller en accurater in te spelen op de vraag met onze kennis. Dat is uitdagend, ook wanneer de oplossing niet direct voor de hand ligt. Sterker nog, juist dán onderscheiden we ons. Juist dan vertrouwen klanten op onze specialistische kennis en ervaren ze de kracht van een pragmatische aanpak. Want dat laatste, ook dát is itsme. Liever gaan we gewoon aan de slag. Zodat de klant snel verder kan. 


Onboarding
Je wil je talenten optimaal benutten. Logisch. Dus krijg je bij itsme de ruimte om je te laten zien door initiatief om te zetten in resultaat. Dit begint met ons uitgebreide programma voor onboarding, welke is bedoeld voor een vlekkeloze start. Al omvat het programma veel meer dan alleen een inwerkperiode. Zie het vooral als jouw basis, waarmee jij hier binnen de kortste keren op je plek bent.

Groei verder
Onboarding bij itsme spreidt zich uit over meerdere dagen. Je hoort collega’s ons verhaal vertellen, ontmoet andere nieuwe collega’s en krijgt meer inzicht in onze organisatie. Ook bieden we je in jouw eerste jaar bij itsme een online platform, waar je kunt kiezen uit verschillende e-learnings. Welke je volgt, beslis je samen met je leidinggevende, zodat je heel specifiek kunt werken aan jouw vaardigheden. Hierdoor groei je voortdurend, zowel op persoonlijk als op zakelijk vlak.


itsme - Hoofdkantoor
Steurweg 2 - 4941 VR Raamsdonksveer
Postbus 128 - 4940 AC Raamsdonksveer
Telefoon: +31 162 - 484 200
E-mail hoofdkantoor: info@itsme.eu